Донација Специјалној болници Ковин

Донација Специјалној болници Ковин

Дугорочно улагање у добробит читаве заједнице је мисија компаније Mozzart, која је наставила низ донација у Ковину. Специјалној болници за психијатријске болести ,,Ковин“ Ковин уручен је нов намештај, чиме су побољшани услови за лекаре и пацијенте у здравственој установи која је почела са радом давне 1924. године.

Др Јованка Петровић, в.д. директора Специјалне болнице „Ковин“ захвалила се на континуираној подршци и вредној донацији која је стигла у веома изазовном периоду за све.

,,Ковинској болници је од велике помоћи солидарност компаније Mozzart и овај хумани гест. Изазови са којима се тренутно сусреће наше друштво могу се превазићи само потпуном одговорношћу сваког појединца, као и хуманошћу, солидарношћу и заједништвом целог нашег система. У складу са тим, донација нам је драгоцена и од изузетног значаја и свакако ће дати значајан допринос у побољшању услова рада за медицинско особље, као и и квалитета лечења за пацијенте. Захваљујем се овој компанији, у име свих наших пацијената, и у име свих запослених у Специјалној болници ,,Ковин“. – истакла је др Јованка Петровић, специјалиста психијатрије.

Намештај који је Болница добила биће искоришћен за опремање заједничких просторија – трпезарија и чајних кухиња на одељењима, као и сале за састанке у Управној згради.