Kартице погодности ,,Наш херој“ добило 160 запослених у СБПБ ,,Ковин“

Kартице погодности ,,Наш херој“ добило 160 запослених у СБПБ ,,Ковин“

Министарство здравља и Влада Републике Србије покренули су програм подршке ,,За наше хероје“ са погодностима за запослене и волонтере у Ковид систему. Они ће добити персоналиозоване картице погодности ,,Наш херој“. У Специјалној болници ,,Ковин“ ове картице добило је 160 запослених.

Картица ,,Наш херој“ омогућава попусте и погодности приликом плаћања робе и услуга код бројних компанија и предузетника који учествују у програму „За наше хероје“, као и предност при остваривању права и добијању услуга у државним институцијама, јавним предузећима, локалним самоуправама и установама социјалне заштите.

Запослени у Специјалној болници ,,Ковин“ су до сад учествовали у лечењу, пружању здравствене заштите, неге и рехабилитације пацијената заражених вирусом SARS COV-19.

Поред тога, здравствени радници из ковинске болнице су према потребама били радно ангажовани у Ковид болници у Батајници и у спровођењу имунизације у надлежном Дому здравља Ковин, као и у самој установи.

Такође, спроводимо друге мере и активности у установи ради спречавања појаве, ширења и сузбијања заразне болести Covid-19.

Пројекат ,,За наше хероје“ реализује се у сарадњи са Генералним секретаријатом Владе, Народном банком Србије и Привредном комором, уз подршку Програма Уједињених нација за развој.