Новогодишњи поклони за пацијенте од Принцезе Катарине

Новогодишњи поклони за пацијенте од Принцезе Катарине

Већ неколико година за редом, традиционално, уочи новогодишњих и божићних празника, Принцеза Катарина обрадује наше пацијенте вредним новогодишњим поклон пакетима, и на тај начин пацијентима учини велику радост и улепша им претпразничне дане, које проводе ван својих породица.

,,У време празника и даривања, важно је сетити се и оних који због различитих околности нису у могућности да у потпуности уживају у празничној атмосфери. Захваљујући Фондацији Принцезе Катарине и хуманитарној организацији ,,Лајфлајн“ из Чикага, радост је стигла и у нашу болницу. Захваљујем се Принцези Катарини и хуманитарној организацији Лајфлајн, у име свих наших пацијената, и у име свих запослених у Специјалној болници Ковин, за несебичну помоћ, пружену радост онима којима је најпотребнија, као и за допринос раду и развоју болнице.

Оно, чиме ми можемо да узвратимо јесу најлепше жеље, пуно здравља и благостања у Новој 2021. години.” изјавила је др Јованка Петровић, в. д. директора СБПБ ,,Ковин“ Ковин.

Подсећамо, ,,Лајфлајн” је учествовао у опремању трпезарије и дневног боравка за пацијенте на Одељењу за непсихотичне поремећаје и гранична стања, што је сада изолационо одељење.